Nieuws

 • Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat wij gaan verhuizen naar een prachtig nieuw gezondheidscentrum, dat op dit moment verder afgebouwd wordt in winkelcentrum Bisonspoor. In dit nieuwe gezondheidscentrum hebben we meer ruimte, kunnen we u meer diensten aanbieden en beter samenwerken met andere disciplines. Naast onze huisartsenzorg zullen ook andere zorgverleners (o.a. Centrum voor fysiotherapie en manuele therapie Maarssen) zich hier gaan vestigen.

  Het gezondheidscentrum komt op de 1e etage, boven de Aldi. Als u in de parkeergarage op de 2e verdieping parkeert kunt u via de nieuwe loopbrug (kant van station) het winkelcentrum in lopen en vindt u ons na 50 meter aan de rechterkant.

  Naar verwachting wordt het gezondheidscentrum in de zomer van 2024 opgeleverd. We houden u op de hoogte.

 • Vanaf nu kunt u dagelijks op locatie Zwanenkamp bloed laten prikken, van 08.00 uur tot 10.00 uur.

  Het bloedonderzoek wordt voortaan verwerkt door het Sint Antoniusziekenhuis, dus de uitslagen zijn dan ook door uw specialist in te zien.

  Op maandag, dinsdag en woensdag wordt u geprikt door onze inmiddels ervaren assistentes. U kunt hiervoor een afspraak inplannen bij de assistente.

  Op donderdag en vrijdag wordt u geprikt door een medewerker van het laboratorium van het Antoniusziekenhuis. Hiervoor kunt u online of telefonisch een afspraak inplannen: dit staat aangegeven op het aanvraagformulier.