« terug naar vorige pagina

Joyce van Poppel

Na mijn geneeskundestudie in Maastricht, heb ik als arts-assistent in Zaandam gewerkt op de afdelingen Interne Geneeskunde, Cardiologie en op de spoedeisende hulp. In 2015 heb ik de huisartsenopleiding op het AMC afgerond.

Sinds 2020 ben ik werkzaam in praktijk Zwanenkamp, eerst als vaste waarnemer en sinds juli 2023 ben ik praktijkhouder. Ik werk hier met veel plezier: ik houd van de gezelligheid in ons team en ik geniet van mijn vak: van kleine tot grote kwalen, psychische problemen en chirurgische ingreepjes.

Naast mijn werk als huisarts ben ik ook mentor voor coassistenten en geef ik les aan geneeskundestudenten aan de universiteit van Amsterdam.
Meestal kom ik lekker op de fiets naar de praktijk: ik woon met mijn man en 2 dochters in Maarssen-dorp. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, familie en vrienden en loop ik hard.

Op dit moment zijn mijn werkdagen dinsdag, woensdag en vrijdag. Op de andere dagen kan u bij mijn duo maat Aafje Ouwehand terecht.